PROFESSOR A. MAMAJONOV-USLUBSHUNOS OLIM - Yuldasheva., D.M.; Ermatova., M.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada professor A.Mamajonovning ilmiy merosini o‘rganishning tarbiyaviy ahamiyati, ilmiy maktablar yaratgan professor-o‘qituvchilar yo‘li namuna, andoza ekanligi haqida yozilgan.