TARBIYACHINING PEDAGOGIK MAXORATINI OSHIRISHDAGI ASOS VA OMILLAR - Abduvosilova , Gulnozaxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilarining pedagogik maxoratini shakillantirish masalalariga qaratilgan.Unda bugungi kun tarbiyachisiga qoʻyilayotgan talab va vazifalar xamda ularni ijrosini ta’minlash omillari hamda tarbiyachi mahoratining oshirilishidagi vositalar xaqida fikrlar xavola etilgan.