AGROTURIZMNING IQTISODIYOTDA O‘RNI, SALOHIYATI VA INFRATUZILMASINI YAXSHILASH - Bobojonova , Madina Jumaniyoz qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Agroturizmni rivojlantirish va uning infratuzilmasini O‘bekiston va xorij tajribasidan foydalanish imkoniyatlari koʻrib chiqilgan boʻlib, unda faoliyatini boshqarish yoʻnalishlari, rejalashtirish qisimlari, axborot olish, tadbiq qilish va oʻrgatish kabi uchta jihatni oʻz ichiga olishini inobatga olgan holda tashkil qilish boʻyicha xulosaga kelingan.