MAXSUS FUNKSIYALAR - Nortajiyev , Hayitmurod Menliboy o‘g‘li; Toshboyev, Humoyiddin Soatmurodovich; Muxammadiyev, Isroil Qudratovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maxsus funksiyalar gamma va betta deb nomlanuvchi funksiyalar o‘rganiladi. Jumladan Gaussning gipergeometrik funksiyasi ko‘rib chiqiladi.