SABZAVOT EKINLARINING VIRUS KASALLARINI EKSPRESS USULDA ANIQLASH - Xusanboyeva , Muxtasar Muhammadiso qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Sabzavot ekinlari virus kasalliklarini indikator o‘simliklar yordamida aniqlash, indikator o‘simliklar yordamida virus kasalliklarni aniqlash, hamda, sabzavot ekinlarining virus kasallarini ekspress usulda aniqlash haqida ma’lumotlar berilgan.