O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI TOSHKENT SHAHAR TUMANLARI KESIMIDA 35 KVLI KABEL LINIYALARINI HOLATINI TAHLIL QILISH - Yaxyayeva, Shoxida Axmad qizi; Pirmatov, Nurali Berdiyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Toshkent shahar tumanlari kesimida 2018-2019-yillar davomida olingan natijalar asosida kabel liniyalarining holati tahlili olib borilgan. Yuqori kuchlanishli tarmoqlarni ekspuluatatsiya qilish xizmati bilan hamkorlikda kabel liniyalaridagi nosozliklar va shikastlanishlar sabablari o‘rganilgan va tahlil etilgan.