SHET EL MÁMLEKETLERDE MÁMLEKETLIK-JEKE SHERIKSHILIK MEXANIZMLERIN RAWAJLANDIRIWDIŃ ALDIŃǴI TÁJIRIYBELERI - Jumanazarov, Oserbay Seytmuratovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада хизмат кўрсатиш соҳасида хорижий давлатларда давлат-хусусий шерикчилик муносабатларини ривожлантиришнинг илғор тажрибалари хусусида сўз юритилади.