SHUR TEOREMASI VA UNING OLIMPIADA MASALALARIGA TATBIQI - Maxmudov, Farrux; Norboyev , Jahongir (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ko‘phadlar nazariyasida muhim hisoblangan Shur teoremasi va olimpiada masalalariga tatbiqi keltirilgan. Nufuzli olimpiada maasalalari va ularning yechimlari batafsil tushuntirilgan. Mustaqil yechish uchun yetarlicha masalalar berilgan.