ЖИЗЗАХ ВИЛОЯТИДА УРБАНИЗАЦИЯ ВА ДЕМОГРАФИК ЖАРАЁНЛАРНИНГ МЕҲНАТ БОЗОРИГА ТАЪСИРИ - Норбоева , Дилноза Дарвишалиевна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистоннинг алоҳида олинган худудида урбанизация ва демографик жараёнлар ривожланиши масалалари кўриб чиқилган. Шунингдек, аҳолининг ёш таркиби динамикаси, туғилиш ва табиий кўпайиш масалалари кўрилган.