ENG ARZON ELEKTR ENERGIYA MANBAI - Rizoqulova , Gulchehra Mansur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunda aholini ekologik toza va arzon elektr energiyasi bilan uzluksiz ta’minlash asosiy maqsadir. Ushbu maqolada eng arzon elektr energiyasi haqida va uni qanday olish, bu energiyadan foydalanishda yetakchi o‘rin egallagan davlatlar haqida so‘z boradi.