JAMIYATNING MAʼNAVIY QADRIYATLARINI SHAKLLANISHIDA TELEVIDENIYEDA ADABIY-BADIIY KO‘RSATUVLARNING AHAMIYATI - Sobitjonova, Kamola (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jamiyatning ma’naviy qadriyatlarini shakllantrishda televideniyeda adabiy-badiiy ko‘rsatuvlarning o‘rni xususida so‘z boradi. Xususan, ushbu ko‘rsatuvni tayyorlashda tanlangan mavzu va jurnalist mahorati masalalari atroflicha tahlil qilinadi. Mazkur maqola mavzusi yuzasidan xorij va mahaliy olimlarning ilmiy tadqiqotlarida keltirilgan fikrlar umumlashtirilib mavjud muammo yuzasidan tegishli taklif va tavsiyalar keltiriladi.