G‘O‘ZANI TOMCHILAB SUG‘ORISH - Qodirova , Shaxribonu Normurodovna; Qandaxarova, Sarvinoz (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunning dolzarb muammolaridan biri, suv resurslari zaxiralaridan unumli foydalanish va qishloq xo‘jaligini rivojlintirishdagi tomchilatib sug‘orishning ahamiyati haqida amaliy tavsiyalar berilgan.