PAXTA XOMASHYOSINI JINLASHDAN OLDIN TABIIY USULDA NAMLIGINI ANIQLASH - Maxamadaminov, M.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada paxta xomashyosini jinlashdan oldingi namligini aniqlash, namlikni tabiiy quritish jarayonida variantlar orqali farq ko‘rsatgichlarini aniqlash asosiy omillardan biri ekanligi keltirib o‘tilgan.