MUALLIF NUTQI AGNONIMLARI (Siddiq Mo‘min ijodida misolida) - Yuldasheva, D.M.; Usmonova, Z.I. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola Siddiq Mo‘min she’rlarida qo‘llangan agnonimlarning tadqiqiga qaratilgan. Unda shoirning agnonimlardan foydalanish mahorati va ularning nutqiy ahamiyatiga bog‘liq tahlillar berilgan.