TRANSPORT TARMOQLARI– HUDUD IQTISODIY VA STRATEGIK TARAQQIYOTINING MUHIM OMILI SIFATIDA (BUXORO VILOYATI MISOLIDA) - Nuriddinov , Rajabmirzo Maxsud o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada transport tizimining respublikamiz xususan, Buxoro viloyati iqtisodiyoti uchun ahamiyati, uning rivojlanishi va istiqbollari, shuningdek, iqtisodiy-ijtimoiy xususiyatlarini va salohiyati aks etgan.