VISUAL BASIC МУҲИТИДА МИЛЛИЙ МЕССЕНЖЕР ДАСТУРИНИНГ ИМКОНИЯТЛАРИ - Каландарова, Шахноза Одилбек кизи; Одилов, Нодир Одил угли; Алламов, Ойбек (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Мақолада мессенжерлар ва миллий мессенжер My agent ҳақида маълумот ва улардан фойдаланиш афзалликлари ҳақида маълумотлар келтирилган. Глобал ва локал тармоқларда миллий мессенжернинг яратилиши ва интерфейслари ҳақида ҳамда ундан фойдаланиш бўйича кўрсатмалар берилган.