MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM TARBIYA JARAYONI VA PEDAGOGNING O‘RNI - Safarova, Urozgul Jura qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagogning bola rivojlanishidagi muhim o‘rni ya’ni bolalarning o‘sib rivojlanishining samarasi ta’lim berayotgan pedagog xodimlarning e’tibori,salohiyati bolalarga Vatanga bo‘lgan mehr muhabbatini,madaniy merosini hamda qadriyatlarini namayon qilgan holda ta’lim-tarbiya berishi ko‘zda tutilgan