TАLАBАLАRNІNG KОMMUNІKАTІV KОMPЕTЕNTLІLІGІNІ RІVОJLАNTІRІSH SHАRT-SHАRОІTLАRІ - Nuritdinova , X.N. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada talabalarning kommunikativ kompetentligini rivojlantirish mazmun mohiyati, talaba-yoshlarning kommunikativ kompetentligini yuksaltirish tizimi samaradorligini ta’minlash hamda kommunikativ kompetensiya haqida olimlarning qarashlari yoritilgan.