ОМУҲТА ЕМ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ЖАРАЁНИНИ АВТОМАТЛАШТИРИШ - Ҳайитов , А.Н.; Шарифов, Ҳ.Ш.; Каландаров, П.И. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ҳайитов А.Н., Шарифов Ҳ.Ш., Каландаров П.И. Омуҳта ем ишлаб чиқариш жараёнини автоматлаштириш. Омуҳта ем ишлаб чиқришда маҳсулотнинг кафолатланган сифатини таъминлаш, хизмат кўрсатувчи ходимлар сонини камайтириш, ишлаб чиқаришни автоматлаштирилган жараёнларни бошқариш тизимларини жорий етиш орқали амалга оширилади, шу мақсадда мақолада жараёнларни бошқаришнинг автоматлаштирилган тизимларидан фойдаланишнинг амалий намунаси ифодаланган.