ЭСТРАДА САНЪАТИ БУГУНГИ КУН НИГОҲИДА - Нодирова , Дилобар (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақола бугунги кундаги энг оммавий мусиқа жанри ҳисобланган – Эстрада мусиқаси ва унга янгича нигроҳ ҳақида баён этилади. Мақолада ўзбек эстрадаси ва унинг ривожланиши, эстрада хонандалари ҳамда ўзбек эстрада санъатини ривожлантириш учун таклифлар ва хулосалар келтирилган.