“SHARQ MUTAFAKKIRLARI ASARLARIDA OILA VA NIKOHGA MOSLASHUV MUAMMOLARINING YORITILISHI” - Rahimova , Matluba (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada “Avestoda”, Sharq mutafakkirlari asarlarida oila va nikoh masalalarining yoritilishi, oila-nikohga moslashuv jarayonlari yoritib berilgan.