QUVUR TURLARI, TASNIFLANISHI VA ASOSIY XARAKTERISTIKALARI - Parpiyev, Sayfiddin Fazliddinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ilmiy maqolada quvurlar tarixi, quvur materialining turi, diametriga, ko‘ndalang kesimiga, ishlatilish sohalari bo‘yicha tasniflanishi haqida ma’lumot berildi.