ФИЗИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА МУЛЬТИМЕДИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Акбаров , Жасур Мехрожович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
АННОТАЦИЯ Ушбу мақола физика фанини ўқитишда замонавий ахборот-коммуникация технологияларидан фойдаланиш масалаларига бағишланади. Мақолада мультимедия технологияларининг имкониялари кенг ёритилиб берилган. Шунингдек мақолада физик жараён ва ҳодисаларни ўрганишда махсус симуляторлар, анимация ва видео роликлар, виртуал лаборатория ишлари ва физик жараёнларни моделлаштириш имкониятини берувчи дастурий таъминотлар ҳақида тушунчалар берилган.