MATEMATIK ANALIZDA TEOREMA VA TASDIQLARNI ASOSLOVCHI AJOYIB FUNKSIYALAR - Aytjanova , G.T. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada matematik analizdagi funksiyalarga doir bir qancha teorema, tasdiq va natijalarni asoslashda keng qo‘llaniluvchi, tuzilishi sodda, lekin ko‘pgina xossalarga ega funksiyalarni ko‘rib chiqamiz.