SABZAVOT DALALARIDA TARQALGAN BEGONA BIOLOGIYASI VA ULARGA QARSHI KURASH - Nasirov, B.S.; G‘ulomov, Sh.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada sabzavot dalalarida tarqalgan begona o‘tlarga qarshi kurashishda, Pivot 10% s.e.k, Zenkor ultra gerbitsidlarini qo‘llashning samaradorligi bo‘yicha olingan tadqiqot natijalari keltirilgan.