JAMOAVIY SPORT TURLARIDA PSIXOLOGIK TAYYORGARLIKNING O‘RNI - Ikramov , Amirbek Aminovich; Luqmonov, Subhonjon Shavqiddin og‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada sportchi yoshlarning mashg‘ulot jarayonida yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan jismonan va ruhan toliqishlari, ayniqsa kata musobaqalar oldidan ularda yuzaga keladigan psixologik muammolar stress holatlari ularni oldini olish kabi jarayonlar yoritilgan.