INGLIZ TILINI CHET TILI SIFATIDA O‘RGANUVCHI TALABALARDA FRAZEOLOGIK PRAGMATIK KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISH - Abbasova , Nargiza Kabilovna; Yusupova , Nodiraxon Erkinjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada frazeologik birliklarning pragmatik xususiyatlari, jumladan frazeologizmlar asosida ruhiy holat, vaqt, tashqi ko‘rinish, o‘lim, tug‘ilish kabi tushunchalarning ifodalanishi ingliz va o‘zbek tillari misolida tahlil etilgan.