TIBBIYOTDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI O‘QITISH METODIKASI - Davronov, D.E.; Temirov , S.A.; Kamolov, J.J. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola tibbiyot oliy o‘quv yurtlarda axborot texnologiyalari va tibbiyotga axborot texnologiyalarining ta’sirini ko‘rib chiqadi. Tibbiyot oliy o‘quv yurtlari muassasalarida talabalar va o‘qituvchilarning tibbiyotda axborot texnologiyalarini fanini rivojlantirish tavsiya etiladi.