КИЧИК БИЗНЕС ВА ТАДБИРКОРЛИКДА АЁЛЛАР МЕҲНАТИНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Арипов , Ойбек Абдуллаевич; Шарофиддинова , Гулноза Илхомжоновна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ўзбекистонда кичик бизнес ва хусусий тадбиркорликнинг ривожланиши кенг кўламларда амалга оширилмоқда. Бунда аёлларнинг ҳам меҳнатини ҳисобга олиш зарур. Бугунги кунда аёлларнинг ушбу сектордаги улуши тобора шаклланиб бормоқда. Лекин муаммолар ҳам йўқ эмас. Мақолада унга доир айрим масалалар тўғрисида мулоҳазалар юритилади.