ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ПАТРИОТИЧЕСКОЕ ВОСПИТАНИЕ КУРСАНТОВ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫХ УЧРЕЖДЕНИЙ СИЛОВЫХ СТРУКТУР УЗБЕКИСТАНА - Хакимов, Амир Алишер угли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада ёшларни ватанпарварлик руҳида тарбиялашнинг психологик асослари, мақсади, вазифалари ҳамда Ўзбекистон Республикаси Қуролли Кучларидаги олий ҳарбий таълим муассасалари курсантлари ватанпарлик рухида тарбилашнинг ўрни кўрсатиб ўтилган.