MAXSUS SOHALARDA KARLEMAN MATRITSASI - Sharipova, M.P. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu ishda momentli elastikliklik nazariyasi tenglamalari sistemasi yechimini fazoda yechim va uning kuchlanishi soha chegarasining musbat o‘lchovli qismida berilganda sohaning ichiga topish masalasi qaraladi. Bunday masalaga Koshi masalasi deyiladi. Qaralayotgan masalaning yechimi mavjudligi kriteriyasi keltiriladi.