CLGB-160 BULDOZERINING ISHCHI JIHOZINI TAKOMILLASHTIRISH - Qo‘ziyev , Shaxzod Serobovich; Hayitov , Bobur Komilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada CLGB - 160 buldozeri to‘g‘risida ma’lumot berilib uning ishchi jihozini takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan. Bunda asosiy maqsad buldozerni atvali oldiga grunt yumshatgach qo‘yib ish unumdorligini qisman bo‘lsada yaxshilashdan iborat. Buldozerni ish jixozlari tahlil qilinib ma’lumotlar kiritildi.