SONLI INTEGRALLASH UCHUN SIMPSON FORMULALARINI QO‘LLASH - Quvvatov , Behruz Ulug‘bek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tuzilgan dastur va natijalardan aniq integrallarni turli hayotiy masalalarga tadbiqlarida, muhandislik masalalarida olinadigan differensial tenglamalar yoki integral tenglamalarda qo‘llash mumkin. Shuningdek tuzilgan dasturiy ta’minot vasonli integrallash usullari uchun to‘plangan ma’lumotlar hisoblash matematikasi, sonli usullar fanlarida nazariy va amaliy mashg‘ulotlarni o‘qitishda foydalanish mumkin.