VOLEYBOL O‘YININI O‘RGATISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Po‘latova , Shahnoza Ikrom qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola bolalarni endi voleybol sport turi bilan tanishtirib, ularga dastlabki o‘rgatish bosqichlari, maktab, bog‘cha, trenirovka jarayonlarida bola organizmiga kerakli yuklamalarni berish, dastlabki o‘rgatish jarayonida sport mahoratini o‘rni naqadar muhimligi, imkoniyatlari, bosqichma-bosqich o‘tish jarayonlari, qo‘llaniladigan mashqlar haqida mulohaza yuritiladi.