AXBOROT KUTUBXONA MUASASSALARINING METODIK ISHLARI - Mambetova , Ayxan Abat qizi; Xudaybergenova, Marjan (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada kutubxonalarning metodik ishlari, metodik ishlarni tashkil etishning principlari, shakillari va zamonaviy usullari haqidagi malumotlar bayon etilgan.