УМУМТАЪЛИМ МАКТАБИ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ТАФАККУРИНИ ЎСТИРИШ (ИНФОРМАТИКА ДАРСЛАРИДА) - Холмуродов, Ш.О. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада информатика дарсларида ўқувчилар тафаккурини ривожлантириш диалектика қонунларига таянган ҳолда ўз олдига қўйилган масалаларини тўғри ҳал қила олишлиги ҳақида фикр юритилган.