DUTOR IJROCHILIGINING SHAKLLANISHI - Shukurjonova , Xusnora Farhod qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Dutor Markaziy Osiyoning o‘zbek, tojik, turkman va uyg‘ur xalqlari orasida keng tarqalgan cholg‘ulardan biridir. Ushbu maqolada dutor cholg‘usining shakllanish bosqichlari haqida so‘z yuritiladi.