DISKRET KONVOLYUTSIYANING MATLAB DASTURIDAGI TAHLILI - Sotvoldieva, D.B. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada diskret konvolyutsiyaning asosiy tushunchalari, signallarni topish uchun konvolyutsiyadan foydalanish qo‘llanilishi va uning Matlab dasturidagi tahlili bayon qilingan.