PYTHON DASTURLASH TILIDA ELEKTRON DARSLIK YARATISH - Baxriyev , Navro‘zbek Maxsud o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada python dasturlash tilida elektron darslik yaratish, elektron darsliklar ahamiyati, elektron o‘quv qo‘llanmaning maqsad, mazmuni haqida fikrlar bildiriladi.