PSIXOLOGIYA YO‘NALISHIDA TAHSIL OLAYOTGAN TALABALARGA SPSS YORDAMIDA MATEMATIK USULLARNI O‘RGATISHNING METODIK USULLARI - Jalolov , Tursunbek Sadriddinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada SPSS dasturi yordamida talabalarga matematik usullarni o‘rgatishning metodik usullari haqida fikr yuritilgan.