GLOBAL IQLIM O‘ZGARISHLARI SHAROITIDA GIDROGELNI QO‘LLASHNI SOYA DON HOSILDORDORLIGIGA TA’SIRI - Masardinov , Xushnudbek Bozorboy o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Andijon viloyatining o‘tloqi bo‘z tuproqlari sharoitida soya o‘simligiga gidrogel moddasini qo‘llab, soya don xosildorligiga ta’siri kabi ma’lumotlar yoritilgan.