МАҲАЛЛА ТУЗИЛМАСИНИ ИЖТИМОИЙ-ИҚТИСОДИЙ РИВОЖЛАНТИРИШ СТРАТЕГИЯСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШГА ОИД УСЛУБИЙ ЁНДАШУВЛАР - Отабек , Салимович Расулов (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада иқтисодий, ижтимоий, демографик, ахборот ва бошқа ресурсларни интеграсиялашувига асосланиб, бу маҳаллий ўзини-ўзи бошқарувни бошқариш механизмини янада онгли ва очиқ ва “ҳокимият - жамият – бизнес” триадаси томонидан яратилган синергиядан энг самарали фойдаланиш имкониятлар тоғрисида сўз боради.