ILK BOLALIK DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISHNING XUSUSIYATLARI - Abduqahhorova , Madina Ulug‘bek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ilk bolalik davrida bolaning psixik rivojlanishi haqida keng ma’lumotlar yoritilgan. Ilk bolalik davri 1 yoshdan 3 yoshgacha bo‘lgan davr hisoblanadi.