ZAMONAVIY TA’LIMDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI VA ULARNI QO‘LLASH USUL VA VOSITALARI - Murodov , Oybek To‘raqulovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada umumta’lim maktablarining darslarida zamonaviy axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. Zamonaviy ta’limni olib borishda axborot texnologiyalarining o‘rni haqida ma’lumotlar keltirilgan.