TEXNOLOGIYA FANI DARSLARIDA YANGICHA FAOL USULLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI VA DARS JARAYONLARIDA QO‘LLANILISHI - Alovddinova , Nilufar Mansurovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada har bir ta’lim jarayonining muvaffaqiyati uning shakligagina emas, balki darslarda qo‘llanilayotgan metodlar samaradorligiga ham bog‘liq ekanligi, dars davomida qo‘llaniladigan interfaol metodlar, qiziqarli o‘yinlar o‘qituvchi va o‘quvchilar faoliyatining xususiyatini belgilab berishi haqida fikrlar bayon etilgan.