FAOL FUQAROLIK JAMIYATIDA YOSHLARNING IJTIMOIY-SIYOSIY FAOLLIGINI OSHIRISH - Yusupova , Shahzoda (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jamiyat hayotida yoshlarning ijtimoiy-siyosiy faolligini oshirishning muhim masalalari tahlil qilingan. Bundan tashqari prezidentimizning “Yoshlarga oid davlat siyosati” ning yuritilishi, yoshlarga berilgan imkoniyatlar, faol fuqarolik jamiyatida yoshlarning ijtimoiy-siyosiy faolligini oshirish usullari va turlari tahlil qilingan.