EKOLOGIYA VA SALOMATLIK YOKI EKOLOGIK MUAMMOLAR VA (INSON SALOMATLIGI) SALOMATLIK - Yuldasheva, Z.I.; Raxmatullayeva, M.I.; Tadjiboyeva , Nafosat Abdusattarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ekologiya va salomatlik yoki ekoligik muammolar mavzusida yoritilgan bo‘lib. Bu maqolada Inson organizmi atrof muhit bilan bog‘liqligi va inson ta’sirida ekologiyaning o‘zgarishi. Ekologik omillar, Tirik organizm va tashqi muhitga ekologiyaning ta’siri kabi muommolar haqida so‘z boradi.