UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA KIMYO FANINI O‘QITISH JARAYONIDA ZAMONAVIY YONDASHUVLARNING QO‘LLANILISHI - Eshankulova, D.I. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida kimyo fanini o‘qitish va dars jarayonlarida duch kelinayotgan muammolar hamda ularning yechimlari keltirib o‘tilgan. Bo‘sh va iqtidorli o‘quvchilar uchun kimyo fani darslarida qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan zamonaviy interfaol metodlarning tahlili ham ko‘rsatib o‘tilgan.