FUNKCIANIŃ SHARCIZ EKSTREMUMIN TABIWDA KVAZINYUTONLIQ USILLARDAN FAYDALAQNIW - Allanazarov, J.P. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada kvazinyuton usılı menen funkcianıń shártsiz ekstremumın tabıwġa mısal kórsetilgen hám bul usıldıń Niyuton usılına salıstırġanda abzallıqları ámelde sınalġan.