ХИЗМАТЛАР БОЗОРИДА НАРХ СИЁСАТИ - Худойназаров , Сардор Сафарович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Телекоммуникация хизматлари бозорида рақобатда кутилмаган тадбирни амалга ошириш натижасида бизнес соҳасида янги ривожлантириш йўллари кўрсатиб берилган. Истеъмолчилар ва телекоммуникацион хизмат кўрсатувчилар орасидаги муносабатларни бозор тамойиллари асосида рақамлаштиришнинг бугунги босқичида хизмат кўрсатувчиларнинг хизмат кўрсатиш стратегиясини такомиллаштириш ва шунингдек маркетинг стратегиясини ишлаб чиқишда нарх сиёсатини оптималлаштириш таклиф қилинган.